Keurmerk BOVAG Keurmerk RDW
Meer informatie Bel ons 0181-320800

Auto verzekering afsluiten?

 

auto verzekering

Voor deze service werken wij samen met De Autofinancier. De Autofinancier heeft samen met diverse grote verzekeraars de RijBlijpolis opgesteld: een unieke auto verzekering met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. De RijBlijpolis beidt zeer gunstige polisvoorwaarden voor iedereen die zijn of haar auto wil verzekeren.

 

Auto verzekeren Spijkenisse
U kunt bij ons kunt u een auto verzekering afsluiten voor zowel uw privé-auto als uw bedrijfswagen, nieuw of tweedehands. Wij verzekeren elk merk en model auto, zolang het voertuig maar aan alle veiligheidseisen voldoet. Desgewenst staan onze medewerkers u graag bij met advies.

Auto Hellevoet is gevestigd aan de Laanweg 2 in Spijkenisse. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit omringende plaatsten als Hoogvliet, Poortugaal, Hellevoetsluis, Geervliet en Brielle.

 

Verzeker uw aankoop direct
Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands auto is het belangrijk om de auto direct te verzekeren. Wanneer u uw auto bij Auto Hellevoet koopt kunt u kiezen voor de Rijblijpolis van De Autofinancier, maar u bent vanzelfsprekend ook vrij om de auto verzekering elders af te sluiten. Met behulp van het kenteken van uw auto kunt u op de website van De Autofinancier uw premie berekenen.

 

Direct een afspraak maken
Wilt u een auto verzekering afsluiten bij De Autofinancier? Dan kunt u dit eenvoudig regelen via Auto Hellevoet.  Wanneer u bij ons langskomt bespreken wij de mogelijkheden graag met u. Voor een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer 0181-320800. Bij Auto Hellevoet bent u altijd verzekerd van eerlijk en deskundig advies.